چطور بفهميم در وايبر بلاک شده ايم؟

شنبه 01 شهريور 1393
چطور بفهميم در وايبر بلاک شده ايم؟

وايبر در نسخه جديد خود امکان بلاک کردن افراد را ارايه کرد که با استقبال خوبي روبرو شد، اما حال سوال اصلي اينجا است که چطور بايد بفهميم يک نفر ما را در وايبر بلاک کرده است.

  • 1



به گزارش اپليکيشن ايراني، واقعيت آن است که توسعه دهندگان وايبر با اضافه کردن امکان بلاک کردن افراد، توانستند باز هم خود را در جايگاه نخست نرم افزارهاي ارتباطي دنيا قرار دهند و گوي رقابت را از ساير اپليکيشن هاي مشابه بربايند.

اما يکي از مشکلات اصلي در نسخه هاي وايبر آن است که کاربران نمي توانند بفهمند که آيا بلاک شده اند يا خير؟

در حال حاضر هيچ راهي وجود ندارد تا بفهميم که در وايبر بلاک شده ايم. چرا که حتي در صورت بلاک شدن، باز هم پيام ها ارسال شده و گزينه deliverd نمايش داده مي شود!
 
شايد تنها راه موجود براي فهميدن اين مسئله، ظاهر نشدن گزينه seen  از سوي طرف مقابل است. چرا که در صورت بلاک شدن شما از سوي طرف مقابل، پيام ها از سوي وي خوانده نمي شود.
 
البته اين يک راهکار قطعي براي فهميدن اين مسئله نيست اما تنها راهي است که پس از چند روز مي توان مطمئن شد يک فرد ما را بلاک کرده است.

نویسنده : جهانگیر جم
منبع : اپليکيشن ايراني
5 نظر برای این مطلب ثبت شده است
  • مریم

    حسینی

    چهارشنبه 24 خرداد 1396

    من هرکار میکنم نمیتونم برای یکی از دوستام پیام یا شکلک بفرستم ولی برای بقیه میشه میتونه دلیلش بلاک شدن از طرف مقابلم باشه؟!.... هیچ راه ارتباطی ای هم ندارم که بفهمم آیا بلاکم کرده یا نه

  • sara

    چهارشنبه 16 ارديبهشت 1394

    ▶What happens when I block a contact? ▶When you block a contact, you prevent them from contacting you via one-on-one messages or calls to your mobile device on Viber. ▶A few notes about blocking contacts: ▶ You will not be able to send messages or make phone calls to contacts you have blocked. ▶Your profile information will be visible to the blocked contact if you were saved in their contact list before the block, but they will not see any changes made to that information. If you were not saved in their contact list at the time of the block, no profile information will be visible.  ▶Your online status will not be visible to a blocked contact ▶Unblocking a contact will not restore messages or calls they sent while they were blocked. Calls and push notifications from blocked contacts may still be received on Viber for tablets, Viber for Desktop and Viber for Windows 8. ▶Blocking a contact will not delete previous message and call history. ▶Blocking a contact will not prevent them from adding you to a group conversation and will not prevent you from seeing messages they send in a group you are both participating in. ▶Blocked users will see a "Sent" message status for the messages they send you. The message status will never say "Delivered" or "Seen"  

  • پنجشنبه 28 اسفند 1393

    من هرکار میکنم نمیتونم برای یکی از دوستام پیام یا شکلک بفرستم ولی برای بقیه میشه میتونه دلیلش بلاک شدن از طرف مقابلم باشه؟!.... هیچ راه ارتباطی ای هم ندارم که بفهمم آیا بلاکم کرده یا ن

  • شيدا

    چهارشنبه 21 آبان 1393

    با سلام چطور ميشه با گوشي آيفون از صفحه وايبر عكس گرفت؟

  • محمد

    ب

    يكشنبه 30 شهريور 1393

    آقا خود وايبر من و بلاك كرده يه هويي . چي كار كنم؟ بهش ميل زدم ميگه زنگ و مسيج اسپم دادم .

  • 1 2 بعدی