آموزش غير فعال کردن seen در وايبر

جمعه 09 آبان 1393
آموزش غير فعال کردن seen در وايبر

وقتي شما مطلبي را در وايبر براي ديگران مي فرستيد و يا ديگران پيامي را به شما مي دهند، در صورتي که آن را بخوانيد گزينه seen براي طرف مقابل به نمايش در مي آيد. اما در اين مطلب به شما آموزش خواهيم داد تا اين امکان را غير فعال کنيد و ديگران از زمان خوانده شدن پيامشان توسط شما مطلع نشوند.

  • 0



يکي از قابليت هاي وايبر اينه که وقتي پيامي رو ميخونين به طرف مقابل با نوشتن seen در زير پيامش نشون ميده که اون پيامو خوندين

اما اگه دوست دارين که اين کار رو نکنه با ما همراه باشين

به قسمت Settings برين بعد وارد قسمت Privacy بشين

viber1 آموزش غيرفعال کردن نمايش seen و online در وايبر

حالا کافيه تيک گزينه send ‘seen’ status رو بردارين. همين! درضمن اگه دوست دارين که ديگران از وضعيت آنلاين بودن شما با خبر نشن هم کافيه تيک گزينه share ‘online’ status رو بردارين!

viber2 آموزش غيرفعال کردن نمايش seen و online در وايبر

1 نظر برای این مطلب ثبت شده است
  • محیا

    جمعه 14 آذر 1393

    سلام خسته نباشید وایبری که در گوشی اندروید نصب شده این گزینه رو داره ولی نرم افزار وایبری که روی کامپیوتر نصب هست دارای این گزینه نیست . اگر این تنظیمو روی وایبر گوشی اعمال کنیم روی وایبر کامپیوتر هم اعمال میشه ؟